Photo

Du kan anlita våra duktiga fotografer för all typ av fotografering.

Vi tar bland annat bröllops- och familjefoton, porträttfoton, gravidmage, barnfoto, Dop, Event, Fotoresa, Gruppbilder, Företagsfoto samt reklamfoton. Kontakta oss och tala om vad du vill ha fotograferat så hjälper vi dig att förverkliga dina önskemål.

PANORAMA

Laguna de Cañapa är en sjö som ligger 4 134 meter över havet. Arean är 1,4 kvadratkilometer. Den högsta punkten i närheten är Cerro Caquella, 5 950 meter över havet, 8,3 km öster om Laguna de Cañapa. Den sträcker sig 0,7 kilometer i nord-sydlig riktning, och 0,4 kilometer i öst-västlig riktning.

ANIMALS

Vizcacha de la sierra eller vizcacha montanera (Lagidium viscacia) är en art av histricomorfisk gnagare från familjen Chinchillidae som lever i Sydamerika. Liksom resten av vizcachas har den en tjock och mjuk päls, med undantag för svansen, där den är hård. Den övre delen är gul eller grå och svansspetsen är svart. I allmänhet liknar vizcacha kaniner. Den har långa öron täckta med hår, kantade med en kant av vit päls. Alla benen har fyra tår.

Magellanräv eller andinsk räv (Lycalopex culpaeus, tidigare Pseudalopex culpaeus och Dusicyon culpaeus) är ett rovdjur i familjen hunddjur som förekommer i Sydamerika. Släktskapet mellan dessa arter och även till andra sydamerikanska hunddjur är inte helt utredd. Nyare studier visade att den genetiska variationen inom båda arter är större än mellan arterna själv.

Alpacka (Vicugna pacos) är ett domesticerat kameldjur från Anderna som är besläktat med vikunja. Alpacka avlas för sitt mycket fina hår som ofta kallas alpackaull.

ALTIPLANO

Altiplano är ett torrt inlandsområde i de centrala Anderna, där Anderna är som bredast. Det utbreder sig över sydöstra Peru och västra Bolivia (med mindre delar över gränsen mot Chile och Argentina) och är det största högplatåområdet i världen utanför Tibet. Platån ligger på mellan 3600 och 4200 meter över havet, på i genomsnitt 3 300 meters höjd.

FLAMINGO

Punaflamingo liknar de andra sydamerikanska flamingorna, men chileflamingo (Phoenicopterus chilensis) har klarare rosa fjäderdräkt och längre näbb som är ljusare gul, och andinsk flamingo (Phoenicoparrus andinus) är större med mer svart på vingarna och på näbben, och har gula ben.

LAGUNAS

Laguna Colorada är en häckplats för Andinska flamingo, flyttfåglar som räknas i tusentals i dess mineralrika vatten. Det ligger i Eduardo Abaroa Andean Fauna National Reserve, Bolivia, i Potosino-höglandet. Laguna Colorada ligger 4 288 meter över havet. Arean är 60 kvadratkilometer. Den sträcker sig 8,0 kilometer i nord-sydlig riktning, och 9,5 kilometer i öst– västlig riktning.

Black Lagoon ligger i Salar de Uyuni, som anses vara den högsta och största i världen.

ORURO

Oruro är en stad och kommun i Bolivia. Staden hade 264 683 invånare (2012), medan kommunen hade 267 601 invånare på en yta av 276,21 km². Staden ligger ungefär mitt emellan La Paz och Sucre, ungefär 3 710 meter över havet.

TITICACA

Titicacasjön är Sydamerikas största sjö, belägen på gränsen
mellan Peru och Bolivia. Ytan är 8 288 kvadratkilometer. Sjöns största längd är 192 kilometer och den är 50 kilometer bred på mitten. Titicacasjön ligger på 3 812 meters höjd över havet och är därmed världens högst belägna sjö med reguljär båttrafik.

UYUNI

Salar de Uyuni (eller Salar de Tunupa) är världens största saltöken och ligger i södra Bolivia nära gränsen till Chile. Området med sina 10 582 km² är ungefär lika stort som Skåne, och sträcker sig över de två departementen Oruro och Potosí.