Music

Vår musik studio är utrustad med alla nödvändiga ingredienser för att förse våra artister med reklamkvalitet av kommersiell kvalitet.

Produktion, teknik och blandning är vår forte men vi kan också behärska projekt i en nypa. Från enkel sångare / låtskrivare intim inspelningar till komplexa flera kanal inspelningar med fullband. Vi har möjlighet att rymma de flesta projekt. Vi har också arbetat med ljud för filmer och är öppna för idéer som vi kanske inte har tänkt på ännu. Vi vill säga "om det har ljud anslutet till det kan vi förmodligen hjälpa". Våra mix- och mastering-tjänster är tillgängliga globalt. Så ombbehöver hjälp med dina spår ... vi kan hjälpa. Släpp loss din kreativitet i vår professionella musikstudio! Den utmärkta akustiken och högkvalitativ utrustning gör att du kan skapa nästa hit!

VLAD Z ARTISTEN SOM GICK DIREKT TILL ROMANIA GOT TALENT FINAL, EN BEGÅVAD ARTIST. IDAG ÄR VLAD ETABLERAD I SPANIEN OCH SAMARBETAR MED INTERNATIONELLA ARTISTER. VLAD Z REPRESENTERAS AV VALLEY OF RAMOS STUDIO.

UNDER BÖRJAN AV 2020 VI HAR PRODUCERAT FLERA VIDEO TILL ATACAMA SOUND SYSTEM.

PROVOKATIVT SAMT KONTROVERSIELL BUDSKAP TILL DEN NYA SVENSK GENERATION VI PRODUCERA DETTA MUSIKVIDEO I 2019.

Romantisk, kärleksfull diamant röst i 2019.

Vår bidrag att minska eller stoppa gatuvåldet är den starkaste unik projekt med alla ungdomar som vill ändra positivt vår samhälle, musikvideo i 2018.