Galleri

I vårt galleri hittar du bilder och videor som vi har producerat.

Här får du en glimt av hur vi arbetar samt kan hitta inspiration för ditt foto- eller filmprojekt.

Video

Photo

PLACES

Bolivia är ett land i centrala Sydamerika, med en varierad terräng från Anderna, Atacamaöknen och regnskogen i Amazonasbassängen.

COCHABAMBA

Cristo de la Concordia är en monumental staty av Jesus Kristus, som ligger på San Pedro-kullen i staden Cochabamba, Bolivia, på en höjd av 265 meter över staden. Statyn mäter 34,20 meter hög, på en 6,24 meter piedestal, med en total höjd av 40,44 m. Statyn är något mindre än statyn av Kristus kungen (Świebodzin), (36 meter räknar de två meter på kronan) och är högre än statyn av Kristus förlossaren i Rio de Janeiro, som är 30 m, vilket vilket gör den till den näst största statyn av Jesus i världen.

LA PAZ

La Paz (officiellt namn: Nuestra Señora de La Paz) är den tredje största staden i Bolivia och i praktiken dess huvudstad. Den ligger i Anderna, cirka 3 600 meter över havet, vilket gör den till en av världens högst belägna städer. Staden har en beräknad folkmängd av 835 267 invånare (2008), med övervägande ursprungsbefolkning. Tillsammans med den jämnstora grannstaden El Alto, som fram till den 6 mars 1985 var en del av La Paz, har storstadsområdet över 1,7 miljoner invånare.

POTOSI

De 185 000 kilo guld som kom till Spanien från Amerika som betalning för vad som bidrog på 157 år (1503-1660) motsvarar 5 803 949 500 euro till priset av guld idag, vilket är en tjugofemte av räddningen till sparbankerna i Spanien eller en tiondel av den skuld som den autonoma regionen Katalonien för närvarande har. De 16 miljoner kilo silver motsvarar 8 320 000 euro, till priset av silver idag på internationella marknader.

YUNGUYO

Den peruanska provinsen Yunguyo är en av de tretton provinserna som utgör departementet Puno, under administration av den regionala regeringen i Puno. Det begränsar till norr med Bolivia; öster och väster med Titicacasjön.